Warning: Constant FS_METHOD already defined in /var/www/vhosts/cafedomkop.nl/webspace/httpdocs/cafedomkop.nl-wordpress/wp-config.php on line 80 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/cafedomkop.nl/webspace/httpdocs/cafedomkop.nl-wordpress/wp-content/themes/porter-pub/theme-framework/theme-style/function/template-functions.php on line 1198 Ik wil m´n verjaardag vieren ouwe! - Café Domkop Utrecht

Ik wil m´n verjaardag vieren ouwe!

Home / Ik wil m´n verjaardag vieren ouwe!

Gefeliciteerd pik!

Verjaardag vieren, afstudeerborrel geven, bedrijfsborrel of gewoon zomaar een feestje, je kunt het vieren in café Domkop!

Maar je kunt het café niet afhuren, de deur is altijd geopend voor onze gasten. Je betaalt dan ook geen huur of minimale omzet, en van ons krijg je ook een cadeau, meestal een flinke schaal bruin fruit, zo noemen wij de bittergarnituur.

En kijk nou niet boos als er mensen binnenkomen die je niet kent, of als ze ook een bitterballetje pakken van die schaal. In Domkop kom je alleen maar vrienden tegen die je nog niet kent. We maken er met z’n allen een leuke avond van!