Ik wil m´n verjaardag vieren ouwe!

Gefeliciteerd pik!

Verjaardag vieren, afstudeerborrel geven, bedrijfsborrel of gewoon zomaar een feestje, je kunt het vieren in café Domkop!

Maar je kunt het café niet afhuren, de deur is altijd geopend voor onze gasten. Je betaalt dan ook geen huur of minimale omzet, en van ons krijg je ook een cadeau, meestal een flinke schaal bruin fruit, zo noemen wij de bittergarnituur.

Verder krijg je van ons consumptiemunten om aan je gasten uit te delen, zo kunnen wij jouw gasten van andere gasten onderscheiden. Dat kan ook met stift op de handen, wat jij wil. Geef ook gerust aan wat je gasten mogen bestellen van die munten, vaak pils, fris en wijn. Daarnaast kun je ook een budget aangeven. Wij helpen je de kosten onder controle te houden, geen onplezierige verrassingen als je afrekent.

En kijk nou niet boos als er mensen binnenkomen die je niet kent, of als ze ook een bitterballetje pakken van die schaal. In Domkop kom je alleen maar vrienden tegen die je nog niet kent. We maken er met z’n allen een leuke avond van!