Loeff Berchmakerstraat 34
3512 TD Utrecht
030-2300370
06-24987838
[email protected]

In Domkop vind je een fijne sfeer, goeie whisky, soul en classic rock, veel bordspelletjes en geinige evenementen. We hebben al eens een Utrechts kampioenschap Duck Hunt gehouden en een waterpistoolgevecht, en elke maand is er een Pubquiz, Diskop en Jampot. Check facebook of de evenementpagina!

Sport

Domkop is ook een sportcafé! We zenden Formule 1 uit, wielrennen en voetbal. De belangrijke wedstrijden kondigen we aan, maar kom gerust binnen lopen voor jouw favoriete wedstrijd of sport! Al wil je Turkmenistaans fierljeppen kijken, als het wordt uitgezonden, zetten we het voor je op.

Ik bepaal niet in m’n eentje wat een leuk café is, dat doen we met z’n allen! Dus wil je een Utrechts kampioenschap Twister? Een avond reggae? Nog één keer je zwarte oogschaduw op en dansen op Joy Division? Een pubquiz over korfbal?

Stel het voor aan de bar en we maken er samen een leuke avond van!

Vergeet niet de Facebookpagina te volgen, zo blijf je op de hoogte van alle gekkigheid. Bij muziekevenementen zet ik ook een afspeellijst op youtube, zo weet je wat je kunt verwachten en in de comments kun je nummers aanvragen.